De Kick-Off

Gepubliceerd op 1 februari 2021 om 17:09

Yes !

Het heeft wat tijd in beslag genomen, enige inspanning en energie gekost, maar eindelijk is het zover! We hebben ons eigen radio-platform opgezet! Almere is vanaf vandaag een radioplatform rijker. 

Welkom bij Street Signs Radio Almere!

De naam is vernoemd naar een symbolisch gebaar m.b.t.  het volgen van de juiste richting naar de beste Urban-muziek.

Natuurlijk moet er nog veel gebeuren om alles optimaal te krijgen. Dit is het prille begin.Wij wachten ook op de aangevraagde licenties. 

Bij ons hoor je voornamelijk The Real Hip Hop en daarnaast de beste Funk, R&B, Soul, Reggae, Dancehall, New Jack Swing, Soulful House , Deep House en er zullen ook Sranang pokoes te horen zijn.  Ook zullen onze bekende programma's zoals  The Hip Hop Legacy Radio Show en The Soul Funk Edition weer te horen zijn. De website zal ook beetje bij beetje worden ge-upgrade en dit geldt ook voor de technische zaken zoals de programmering en het besturingssysteem. Natuurlijk zullen wij jouw ondersteuning ook hard nog hebben voor verdere ontwikkelingen. We zijn erg blij dat we onze fans en luisteraars weer blij kunnen maken met de programma's. Dus, in de gaten houden dit! Tune in via www.streetsignsradio.nl

 Veel luisterplezier en stay safe!

 

De Wielkens broz

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.