2020 : De Lancering van Street Signs Radio

Gepubliceerd op 24 november 2020 om 19:07

 

Welkom op de web-site van Street Signs Radio!

 

Bij deze start ik mijn eerste eigen Blog ooit! Terwijl ik bezig ben het typen van deze Blogberichten,voel ik me best op mijn gemak. Het is best spannend! Schrijven is voor mij geen onbekend terrein, dus zal het wel gaan lukken. 

Wat kun je van me verwachten via deze web-site?

Nou, naast Radio DJ ben ik ook columnist bij Street Signs Radio. In ieder geval zul je meer horen en zien van mijn leuke bezigheden , o.a: Muziek, Kunst en vooral plezier maken. Ik zal je een korte samenvatting geven over deze drie bezigheden.

Muziek

Voor de mensen die mij persoonlijk kennen, je weet dat je zeker wel acties van mij kunt verwachten waarin muziek een rol speelt. Wel, in de jaren heb ik veel muziek gehoord en te gekke nummers verzameld. In April 2019 heb ik twee nieuwe radioprogramma's opgezet , Hip Hop Legacy Radio Show en The Soul Funk Edition, via Omroep Almere (Almere On Air).Daar kon ik weer even lekker mijn muzikale ei kwijt. Er is daardoor ook een groep luisteraars instaan die dit echt waarderen. Dat geeft een fijn gevoel.

Ondertussen zijn de uitzendingen van Hip Hop Legacy en The Soul Funk Edition via de omroep verleden tijd en krijgen deze programma's eindelijk een gewaardeerde plek bij Street Signs Radio.

 Kunst 

Een wereld zonder kunst is voor mij ondenkbaar. Bij dit onderwerp ga ik op safari en praat met kunstenaars over hun werken en verwerk deze in columns en recensies, uiteraard. 

Plezier maken

Dit is absoluut de basis van alle acties die hier worden ondernomen.Hopelijk blijft er nog iets over van 'het maken van plezier', in de huidige crisis, anno 2020.

De komende tijd kun je zowel nieuwe als oude albumrecencies verwachten via deze web-site.

En wie weet wat nog meer. Ik zou zeggen,...laat je verrassen.!

 

 

Met vriendelijke groet,

Ricky Carlo Da Wbro

Street Signs Radio 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.